Taxivervoer

Taxi NOF wint de Taxi Innovatieprijs 2018!

De landelijke Taxi Innovatieprijs 2018 is tijdens de landelijke taxidag op 11 oktober 2018 gewonnen door Taxi NOF!

“Wow, ik ben zo ontzettend trots”, aldus Jessica van der Heiden. “Ik had Taxi NOF hiervoor niet opgegeven maar een iemand uit het midden van het land heeft dit wel gedaan. En dat maakt het extra bijzonder”.

Eind september kreeg Jessica een mailtje met daarin het bericht dat Taxi NOF genomineerd was voor de taxi-innovatieprijs 2018. Dit is een jaarlijks terugkerende prestigeprijs en belangrijk binnen de taxiwereld. Er waren 5 bedrijven genomineerd en op de jaarlijkse landelijke Taxidag op 11 oktober zou de winnaar bekend gemaakt worden.

Waarom een nominatie voor Taxi NOF? Omdat Taxi NOF AED’s (Automatische Externe Defibrillators) in dertien voertuigen heeft welke in het WMO-vervoer rijden. Tevens zijn alle chauffeurs opgeleid om te reanimeren en de AED te bedienen en zijn ze aangesloten als burgerhulpverlener.

“De Taxidag was dus spannend voor ons, rond vijf uur was de uitreiking. Taxi NOF werd niet genoemd als nummer drie, ook niet als nummer twee….. wow Taxi NOF was de winnaar! Zo gaaf!“ glundert Jessica van der Heiden. “Taxi NOF had landelijk meer dan 50% van de stemmen binnengehaald. We hebben de AED’s in de taxi’s om de leefbaarheid in onze regio te vergroten en natuurlijk om onze klanten gelijk te kunnen helpen als dat nodig mocht zijn. En dat dit initiatief dan landelijk wordt bekroond door het winnen van de Taxi-Innovatieprijs, is geweldig. Ik hoop dat veel bedrijven ons voorbeeld zullen volgen”.

 

 


Terug naar het overzicht

Adres en contact

Bezoekadres:
Foarwei 235,
9298 JK Kollumerzwaag

Contact:
Telefoon: (0511) 44 40 00
Telefax: (0511) 44 62 87
Email: info@taxinof.nl